lördag 8 december 2012

En grupp fantastiskt fina människor...


...demonstrerade idag för att visa sitt stöd för barnen och mammorna, som hålls åtskilda av myndigheterna. Vandringen startade som brukligt utanför Göteborgs tingsrätt, sorgetåget fortsatte sedan mot Gustav Adolfs torg i centrala Göteborg.

Dagen var gnistrande klar och kall och julkommersen i full gång. Det blev en stilla kontemplation vid en tänd marschall, sedan vandrade gruppen runt torget i vänstervarv. Av anledningar som de sociala myndigheterna inte vill ge ut hålls strävsamma, skötsamma mammor åtskilda från sina barn stor del av barndomsåren. Istället placeras de hos en brottsmisstänkt förälder, en missbrukare och / eller långtidssjukskrivna pappor, etc. Offentlighetsprincipen gäller för många handlingar och i dem kan vi läsa att barnen – sedan de flyttats till en skadlig förälder regredierar, är hyperaktiva, tydligt sexualiserade mm. Förskollärare och medicinsk personal vittnar ibland, men barnen tvingas ändå till den brottsmisstänkte föräldern.

Sociala myndigheter är inte längre en service för samhällets medborgare. De ser till att finna sysselsättningsgaranti för dem själva. De djupa ärr och de svåra år som barnen får ger mer tid och mer personal. De som betalar är du och jag via våra skattesedlar. Hjälp oss att sprida information om hur våra barn behandlas idag. Låt myndigheternas övergrepp mot barn och mammor få ett slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar