Våra mål


Mål med ”Mammorna”

 1. Flytta aldrig barn från en välfungerande mamma.*
 2. Upprätta en haverikommission där samtliga vårdnadsutredningar, där mammor har anklagats för psykiska åkommor, utreds.**
 3. Förbjud all propedofil propaganda.***

Förtydliganden av målen

1.* Idag förekommer det allt oftare att barn omhändertas när en mamma har vänt sig till socialtjänsten med oro för att allt inte står rätt till när barnet träffar den andre föräldren. De här mammorna har välfungerande liv, ofta både jobb, bostad, ett socialt liv och god ekonomi. Deras förhoppning är att få hjälp i en mycket svår situation för att skydda sitt barn. I stället för att stötta mamman slår socialtjänsten allt oftare sönder den viktiga mamma-barn-relationen genom att flytta barnet till den andre föräldern som har skadlig inverkan på barnet. Den föräldern kan ha ett dokumenterat missbruk, vara dokumenterat våldsam eller långtidssjukskriven för psykisk ohälsa och barnet tvingas leva där på heltid eller deltid, istället för hos en välfungerande mamma.

2.**Vi anser att Sverige har sålt ur sina barn. I åratal har det från myndighetshåll kommit grundlösa anklagelser att mammorna som orosanmäler lider av psykisk ohälsa. Mångåriga vårdnadsprocesser tar sin början med mycket svåra och livslånga konsekvenser för barnen och mammorna. Vi vill att myndighetsmissbruket utreds och att mammorna och barnen får upprättelse. Om man bortser från det mänskliga lidandet, så är samhällskostnaderna kolossala.

3***Många inom myndigheterna som arbetar med de här vårdnandstvisterna är grundlurade. Idag finns det handböcker för pedofiler, internet huserar många pedofilvänliga hemsidor och det finns grupperingar som arbetar pedofilvänligt. Vi ser att de allvarliga skadorna som pedofiler orsakar på barnen och samhället förnekas och förminskas.

4 kommentarer:

 1. underbart att någon gör något åt detta! allt gör skillnad

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar. Ju fler vi är som hjälps åt, ju större chans har vi till förändring.

  SvaraRadera
 3. Är utsatt å mitt i hela smeten nu.. jag som mor till min tre åring kämpar på för fullt ingen lyssnar ingen bryr sej då pappan är ren psykopat å ljuger väldigt bra. Vad kan man göra.. vill att detta ska tas på allvar.

  SvaraRadera
 4. Det är fruktansvärt! Jag har inga råd att ge. Men det är flera mammor som har klarat sig igenom det du går igenom, så bestäm dig tidigt - du SKA klara det! Nätverka, ju fler vi blir som håller samman, ju förr kommer det att uppdagas hur illa Sveriges barn fortsatt behandlas.
  Jag kan inte fatta att så många bkundar för det lidabnde Sveriges barn måste utstå - de får livslånga skador och missar hela sin barndom.

  SvaraRadera