fredag 15 mars 2013

Manipulerande psykopater


Nu när vi mammor träffas och pratar om våra barn och vad vi har upplevt så framstår det allt tydligare. Papparättsrörelsen är organiserad och ger barnfientliga råd som myndigheterna köper och sväljer.

Ta till exempel min son, i samband med en vårdnadsutredning berättade han att pappa tvingade honom att komma och springa mot honom och krama honom. Så hade han spenderat en hel helg hos pappan han är livrädd för.

När det sedan var dags för honom att träffa pappa nästa gång, så ringde han strax innan och bytte mötesplats. Han dök upp bakom en husknut så att sträckan skulle bli riktigt lång. Min son var så rädd för pappa så när han fick syn på honom började han genast springa mot honom, precis som pappa skrämt upp honom till att göra. Pappa hade vid detta tillfälle också med sig en filmkamera. Lämpligt, eller hur?!

Exakt samma sak läste jag om när en psykopatpappa hämtade sin son när mamman flytt med barnet. De hade inte träffats på mycket lång tid. Hur troligt är det att barn springer med utsträckta armar mot någon det inte träffat på flera år? Manipulerat, naturligtvis.

Sen har vi ju pappan och de två små pojkarna, som skrämts till att inte vilja träffa sin mamma. På precis samma sätt har en liten flicka skrämts upp av sin pappa, för att verka livrädd för mamman och springa så fort hon ser henne. ”Mamma kommer att kidnappa dig – spring för livet!!”.

Med tanke på att barn skickas till knarkare och mördare så är det ganska genomskinligt vad dessa pappor är för sort. Det är pappor som förgriper/förgripit sig på barnen. De vill nu försöka vinna tid. Tänk en gång och sen en gång till. Det är självklart att barn vill träffa sina mammor, om de sedan vare sig är mördare, knarkare eller bindgalna så är barnet förmodligen också ganska tryggt med mamma. Och trygga barn berättar.

Beteendet att pappor skrämmer upp barnen för mammorna har vi bara sett hos pedofilpapporna – de som har förgripit sig mycket svårt på barnen. De kämpar med näbbar och klor för att vinna tid, för att kanske aldig bli avslöjade.

Därför är det bra att skolpersonal, förskolelärare, skolsystrar lärare och personer som träffar barnen varje dag för anteckningar över de här barnen. Vi hoppas att de en dag ska få upprättelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar