lördag 27 oktober 2012

Människor som ömmar för barn...

...demonstrerade idag, med utgångspunkt från Göteborgs tingsrätt. Modiga människor som har fått nog. Som vet att det som beskrivs i denna blogg är sant. Att barn i Sverige lever under omänskliga förhållande - med myndigheternas goda minne. Barn placeras idag hos förövare, men det tystas ner. Det är dags att vända på kuttingen och berätta.
Det är så många som känner till förfarandet att barn placeras hos förövare idag, polisen vet det, politiker vet det, osv. Varför då gömma ansiktena? Vi finns ju här för barnen.


Mammor hade med ett par vantar och en älsklingsleksak. En marschall tändes och det blev tid till lite kontemplation.


Solen sökte sig ner över den exklusiva skaran på Gustav Adolfs torg. Sin vana trogen vandrade de i vänstervarv. Det uttrycktes sorg över att alla inte kan visa sina ansikten – strängt förbjudna av sina advokater. Men allra störst var sorgen och saknaden efter barnen.

//Senare tillägg: Läs också http://kiremaj70.blogspot.se/2012/10/mammor-i-kamp-for-sina-barn.html

4 kommentarer:

  1. Alla heder åt er. Hoppas alla mammor med barn hos förövare ansluter sig till er. Den här misshandeln av barn måste få ett slut. Domstolar och myndigheter måste börja lyssna på brottsutsatta barn och deras beskyddande föräldrar.

    S

    SvaraRadera
  2. Tack S, hoppas vi mammor kan bilda ett nätverk, vi är ingen organisation och vågar inte heller vara det. Vi behöver stöd från dem som kan prata, vi tystas hela tiden effektivt. Vi är mycket tacksamma för hjälp med att sprida denna information och önskar att fler ansluter sig till vandringarna.

    SvaraRadera
  3. ej heller att förglömma att dessa fruktansvärda som händer i samhället med "våra" barn finns hos alla familjer: samkönade,ensamstående, fosterfamiljer mm och som alla verkar ha missuppfatta det hela att detta "bara" drabbar barn i de mindre bemedlade hemmen, så därför verkar socialkontoren och myndigheterna tycka att de med all rätt kan bara tysta ner allt. för det finns tysta hot inom kommunerna/socialkontoren som arb med barn för att just kväva rösterna som vill stå upp och berätta om de "galenskaper" man behandlar barn. vi har ingen tryckfrihet i sverige, de som vågar bryta sin tystnad bryts ner. mao har vi ingen tryckfrihet i sverige. stå upp! ju fler, ju mer. desto starkare blir rösterna för vi som arbetar för barnen rättigheter.

    SvaraRadera
  4. Det är lättare att tysta de redan lågmälda. Skrikande pappor får myndigheternas gehör och barnen glöms helt bort...

    SvaraRadera