onsdag 15 maj 2013

Politiskt förankrat

I Sverige är föraktet mot barn mycket utspritt. Barn separeras från sina anknytningsföräldrar, och PAS förespråkas i domstolarna fortfarande, trots att det inte är tillåtet. Pedofilförespråkarna har anhängare ända upp i Europeiska parlamentet. Varför är det inte fler medier som skriver om vilka makthavare som sitter i Bryssel? Varför är det okej med propedofiler som politiker? Kan man tänka sig att en person med en så störd verklighetsuppfattning är olämplig att fatta beslut som rör oss européer?

Hade det varit samma sak om en ledamot förespråkat att legalisera inbrott? Bilstöld?

Varför går man inte vidare med uppgifter som kom fram i Lindberg-härvan? Polischefen som dömdes för våldtäkt. Det finns uppgifter om att han ingick i ett sexnätverk. Varför går man inte till botten med detta? Är nätverket förankrat på politisk nivå? Bland mediechefer? Varför är det så tyst om hur illa barnen behandlas i Sverige idag?

2 kommentarer:

  1. Håller med.. har försökt och fått in artiklar i tidningen men ingen vill veta av eller vågar ta upp ett sånt här stort problem. Lättare å bara köra över alla barn.. blir arg men jag kämpar vidare för att bli hörd....

    SvaraRadera
  2. Det kan vara svårt att ta upp. Vi är ju många som kämpar för att detta stora problem ska nå allmänheten, så förr eller senare tas det säkert upp. Visst är det lättare att köra över barn än intensiva papparättshaverister.

    SvaraRadera